Starta webshop med Sitoo

Helhetslösning för framgångsrik e-handel

Sitoo gör det enkelt att starta en webshop där människor tycker om att handla. Och vill handla igen. En webshop med tilltalande design som väcker köplusten. Utgå från något av våra responsiva teman eller bygg en unik webbdesign som attrahera nya besökare, och omvandla dem till faktiska affärer och långsiktiga kundrelation.

 

Boka tid för fri rådgivning och personlig demo

Förena fysisk butik med webshop

Gränserna mellan den fysiska butiken och e-handel suddas ut. Med endast ett system för webshop och kassaregister kan du som handlare möta det nya konsumenbeteendet. Du får större kontroll och konsumenten får oavsett kanal samma köpupplevelse, s.k omnikanal. Dessutom slipper du allt dubbelarbete och spar massor av tid.

 

En webshop måste se inbjudande ut för att generera optimal försäljning och din framgång ligger i att göra det lätt att köpa. Här spelar design stor roll.

 

Sitoo Webshop responsiv plattform med ett genomtänkt flöde som gör det lätt för kunder att hitta och enkelt för dig att sälja. Utgå från ett lättanvänt tema eller skapa en unik design.

Sitoo butiksdatasystem för detaljhandeln

Allt för att hantera din webshop

Sitoo Webshop är utformat för att göra det enkelt för dig att driva din e-butik. Back office är utrustat med smidiga funktioner för att hantera produkter, prislistor, kunder, lager, betalsätt, frakt, rabattkoder, import och export, kopplingar till populära affärssystem, TA-system och mycket mer.

 

Integrerad statistik ger dig möjlighet att i realtid följa din försäljning. Med endast ett ögonkast får du en tydlig överblick av hela din e-handel.

Populära betalsätt
och andra kopplingar

Du kan genom smidiga kopplingar till ledande leverantörer hantera alla de vanligaste betalsätten; kort, faktura, delbetala och direktbetalningar.

 

Dessutom kan du integrera din webshop till populära affärssystem och TA-system. Önskar du en unik koppling erbjuds Sitoo REST API. Se tillval till din webshop

Synlighet på nätet

Onlinemarknadsföring

Som innehavare av en webshop bör du aktivt arbeta med att förbättra din synlighet i sökmotorer och andra ytor på Internet. Sitoo Webshop har perfekt stöd för sökmotoroptimering, som ger dig fler och rätt besökare till din nätbutik. Dessutom kan du koppla din näthandel till Google Adwords, sociala media, prisagenter och affiliatenätverk. Läs mer om hur du marknadsför din webbutik

Konvertering i fokus

 

Sitoo ger rätt stöd för att locka besökare till din webbutik och omvandla dem till affärer.

Design som säljer

Du kan skapa en webshop med design som väcker köplusten och ökar trovärdigheten.

Lätt att använda

Vår strävan är att göra det extremt enkelt att hantera din webshop utan avkall på någon funktionalitet.

Total kontroll

Med Sitoo Webshop får du kontroll över din e-handel i realtid och en tydlig överblick av din affär.

Massor av möjligheter

Genom våra tillval blir din näthandel mer effektiv och mer lönsam. Välj fritt bland tillval i flera kategorier.

En riktig molntjänst

Inga installationer behövs, med Sitoo Webshop loggar du in när och var du vill via webbläsaren.

Magasin om omnikanal, e-handel och den nya handeln

Sitoo Magazine Nr 4 - Om digitaliseringen av handeln

5 överraskande myter om hur vi egentligen vill shoppa
Konkurserna minskar - butiksdöden motbevisad
 Så förändras handeln genom startupförvärv

 

Läs senaste numret

Vi hjälper dig!

Du får den experthjälp du behöver. Kontakta vårt kunniga team. Inom ramen för Sitoo Webshop ingår användarguider samt telefon och e-postsupport. Dessutom erbjuder vi flera tjänster såsom designhjälp, starthjälp och kvalitetskontroll som gör det enkelt för dig att få en flygande start på din e-handel. Ring 08-5000 93 00 så hjälper vi dig!

Sitoo - Vi hjälper dig!