Hjälp kunden att hitta din webbutik

Traditionell marknadsföring handlar om att du ska hitta kunden. På Internet är det tvärtom.
Som innehavare av en webbutik bör du därför aktivt arbeta med att förbättra din synlighet i sökmotorer och andra viktiga ytor på Internet.

Sökmotoroptimering ökar din synlighet online

Sökmotoroptimering

Sökmotorer strävar efter att skapa en så relevant träfflista som möjligt för den som söker information. Med Sitoo Webshop blir det enkelt för sökmotorer att indexera innehållet i din webbutik på rätt sätt.

 

Sitoo Webshop har belönats med högsta betyg i Jajjas SEO-test av plattformar för e-handel. Du får perfekt stöd för (SEO) sökmotoroptimering, vilket ger dig fler och rätt besökare till din nätbutik.

Google AdWords

När kampen om topplaceringarna i Google är hård, kan annonsering via Google Adwords hjälpa dig till bättre synlighet och fler kunder till din e-butik.

Sitoo erbjuder färdig koppling mot Google Adwords, vilket gör det enkelt att följa dina kampanjer och utvärdera resultatet av din marknadsföring.

Google Adwords
Sociala medier

Social Media

Gör det lätt att dela upplevelsen med andra. Med koppling mot Facebook och Twitter kan dina kunder enkelt dela dina produkter med sina vänner. På så sätt får du en viral spridning av ditt sortiment, samtidigt som du hjälper kunden till avslut.

 

Med Sitoo Webshop väljer du själv om dina produkter skall vara delbara och det är lätt att infoga flöden i din e-butik från social media.

Affiliatemarknadsföring

Den senaste trenden inom marknadsföring för e-handlare är affiliatemarknadsföring. Affiliate innebär att du nyttjar ett nätverk av bland annat influencers som marknadsför dig på deras hemsidor eller sociala medier för att skapa leads till din webshop. Du betalar en liten ersättning till varje affiliate som slussat en kund som handlar i din webshop.

Affiliatemarknadsföring
prisagenter; Prisjakt, Pricerunner med flera

Prisagenter

Prisagenter är ett effektivt sätt att synas på Internet och exponera din näthandel mot ett större kundsegment. Dessutom stärker du legitimiteten för din e-handel, vilket kan leda till fler affärer.

Sitoo Webshop synkroniserar automatiskt utvalda produkter mot den prisagent som du önskar spegla ditt sortiment. Sitoo erbjuder koppling till Prisjakt, Pricerunner, Kelkoo, Pricegrabber och Shopzilla.

Hantera kampanjer

Genom att framhäva produkter i olika kampanjer kan du öka försäljningen, hitta nya kunder och stärka lojaliteten till din befintliga kundstock. Det blir lättare att sälja av ett för stort lager eller produkter som inte sålt lika bra som du tänkt dig. Med Sitoo Webshop är det enkelt att göra tidsbestämda kampanjer.

Kampanjer
Rabattkoder

Använd rabattkoder

Genom att ge ut rabattkoder kan du öka försäljningen i din webshop. Du kan tidsstyra dina rabattkoder så att de automatiskt aktiveras eller avslutas vid en förutbestämd tidsperiod.

Att använda Rabattkoder är inte bara ett effektivt sätt att öka din försäljning, utan även ett smidigt instrument för resultatuppföljning av erbjudanden i olika kanaler.