Det nya sättet att driva butik

Fyll i intresseanmälan - Medlemserbjudande Svensk Handel

Svensk Handel erbjuder i samarbete med Sitoo och Verifone ett medlemserbjudande som förenar den fysiska och digitala butiken, med kassaregister och webshop i ett och samma system. Du hanterar lager, prislistor, produkter, kunder och betalningar på ett ställe. Erbjudandet passar både mindre butiker och butikskedjor. Fyll i intresseanmälan:

 

Boka demo eller ring 08-5000 93 10 för fri rådgivning

Sitoo Kassasystem för iPad, iPhone eller iPod

Sitoo POS är ett lättanvänt kassaregister för iPad som uppfyller alla Skatteverkets krav. Molnbaserad kontrollenhet ingår, så du behöver ingen fysisk kontrollbox. Sitoo POS möter marknadens önskemål på funktionalitet och passar både mindre butiker och större butikskedjor.

 

Upptäck Sitoo kassaregister

Sitoo Webshop för framgångsrik e-handel

Sitoo gör det enkelt att starta en webshop där människor tycker om att handla. Och vill handla igen. En webshop med tilltalande design som väcker köplusten. Utgå från något av våra mobilanpassade teman, attrahera nya besökare och omvandla dem till affärer.

 

Upptäck Sitoo Webshop

Allt för att hantera din butik

Sitoo POS och Sitoo Webshop använder samma back office och du får på så vis allt samlat på endast ett ställe. Sitoo erbjuder smidiga funktioner för att hantera produkter, prislistor, kunder, lager, betalsätt, frakt, rabattkoder, import och export, integrationer till affärssystem och mycket mer. Allt är utformat för att göra det enkelt för dig att driva din butik.

Med Sitoo får du en dashboard med integrerad statistik som ger dig en tydlig överblick av din affär i realtid.

10% rabatt på månadsavgiften

Som medlem i Svensk Handel får du 10 procent rabatt på månadsavgiften för Sitoo Kassasystem och Sitoo Webshop.