Sitoo är en riktig molntjänst

Sitoo är en riktig molntjänst som eliminerar all komplexitet vid installation, driftsättning och underhåll. Backoffice för webbutik och kassaregister är globalt tillgänglig från vilken dator, smartphone eller surfplatta som helst. Du behöver aldrig oroa dig över teknik, hög trafikmängd och kan logga in när och där du vill via webbläsaren.

Global infrastruktur

Istället för ett eget datacenter med lokala webbservrar samarbetar vi med Amazon Web Services, som har ledande infrastruktur över hela världen baserat på CDN-nätverk. Content Delivery Network är ett nätverk av flertalet servrar som tillsammans levererar olika delar av innehållet till olika besökare och användare samtidigt. Det fördelar trycket på din miljö och gör det möjligt för dig som kund att enkelt skala din verksamhet online. På så sätt kan kapaciteten i distribution och betalflöden skalas elastiskt när din verksamhet växer.

 

Snabba svarstider

Det blir allt viktigare för din e-handel och ditt kassasystem att hantera växande mängder trafik och transaktioner för att kunna bemöta kundens förväntan på snabba svarstider. Med ökad mängd trafik riskerar miljön att bli långsam, vilket kan resultera i förlorad försäljning. Det kan du som kund undvika med en molnbaserad och säker hosting. 

 

Hög säkerhet

Infrastrukturen hos Amazon Web Services ger våra kunder mycket hög säkerhet och tillförlitlighet. Det innebär att vi genom vår partner kan garantera en mycket säker driftmiljö med backuphantering. Sidan kan varken gå ner, förlora historik eller innehåll. 

För dig med Sitoo Webshop

Använd valfritt domännamn med Sitoo Webshop. Du kan peka om eller flytta ett befintligt domännamn, alternativt skapa ett helt nytt domännamn. I Sitoo är det enkelt att hantera flera olika webbutiker med olika domännamn i ett och samma gränssnitt.

 

Under uppbyggnadsfasen av din webshop så tillhandahåller Sitoo en temporär adress. I samband med att du är redo att lansera din webshop pekas domänen om till önskat domännamn.

 

Behöver jag ett webbhotell?

Nej, du behöver inget webbhotell. Sitoo innehåller allt du behöver för att driva din e-butik på Internet. Om du redan har ett domännamn är det enkelt att använda detta tillsammans med Sitoo Webshop.