Skapa en webshop som väcker köplusten

Från första intrycket på startsidan ända till kassan måste din webbutik vara genomtänkt, väcka köplusten och inge trygghet. Dessutom bör nätbutiken anpassa sig automatiskt till dina besökares skärmstorlek, så att den känns naturlig på surfplattan, i datorn och mobilen.

Innehållshantering direkt i webbläsaren

Sitoo Webshop har en WYSIWYG-editor som kombinerar design, funktion och innehållshantering på ett sätt som vi har valt att kalla Live Edit. Syftet är att du på egen hand, om du så vill, skall kunna skapa en slagkraftig, övertygande och uttrycksfull webshop.

Styr kundens resa genom din e-butik

 

Hur kunden rör sig i din webshop påverkar lönsamheten. Samtliga våra teman och unika designer har ett genomtänkt flöde som gör det lättare för dina kunder att hitta och enklare för dig att sälja, något vi kallar säljgrammatik.

 

För att lyckas med din försäljning måste du, precis som i vilket säljmöte som helst, ha ett tydligt mål med din näthandel. I alla våra teman kan du själv bestämma vad målet med din näthandel skall vara - Köpa online, Offertförfrågan, Hitta butik eller kombinationer av dessa.

E-handel som gör det lätt att sälja

Första intrycket är extra viktigt. Med rätt startsida signalerar du värdet på dina produkter och attraherar din målgrupp.

Produkterna är den viktigaste inredningen. Det som verkligen skapar en säljande upplevelse är en stilfull presentation.

För att få nöjdare kunder måste din kassa vara snygg, funktionell och lättarbetad. Sista intrycket bär kunden med sig.

Med vår unika Live Edit kan du själv anpassa layouten utifrån dina behov direkt i webbläsaren, utan krav på teknisk kunnande.

I temainställningar anpassar du designen utifrån din grafiska profil. Logotyp, färger, bakgrund, typsnitt och mycket mer.

I Sitoo Webshop är det smidigt att importera, storleksjustera och beskära bilder. Skapa bildspel, lookbook och banners.

Anpassa säljdialogen utifrån kunden

Vi är olika som människor. Därför är det viktigt att anpassa säljdialogen utifrån kunden. I den fysiska världen är detta en självklarhet. Med Sitoo Webshop kan du även göra detta i din e-handelsverksamhet.


Istället för att anpassa säljdialogen anpassar du dispositionen av e-butiken och använder delmål, så att du kan tillfredställa olika typer av köpbeteenden.

De flesta vill ha svar på en och annan fråga innnan de väljer att handla. Med Sitoo bjuder du in kunden till en dialog och gör det enkelt för dina kunder att få svar på sina frågor.

 

Precis som i den  fysisk butiken skall det vara lätt att få kontakt med en expert och ställa frågor. Alla våra teman är utrustade med olika typer av funktioner som förenklar dialogen med dina kunder.