Nyheter

Sitoo Webshop blir del av Telias molntjänstsatsningSitoo Webshop blir del av Telias satsning på molntjänster

Stockholm 2014-02-11 - Sitoo och Telia blir strategiska partners i Telias satsning på en marknadsplats för molntjänster för små och medelstora företag. Samarbetet innebär att Sitoo Webshop representerar den e-handelslösning som ingår i utbudet. 

 

Sitoo, ledande leverantör av e-handelslösningar i Sverige, blir nu strategisk partner med Telia i deras satsning på en webbutik för molntjänster. Satsningen som skräddarsytts för små och mellanstora företag och deras behov, innebär att Telia kommer att erbjuda ett urval av Sveriges bästa molntjänster. Därmed slipper företagare det tidskrävande arbetet som det innebär att göra jämförelser mellan olika leverantörer.

 

"Vi vet att småföretagare inte alltid har tiden att utvärdera vilka programvaror som är de bästa och mest prisvärda, det kan vi hjälpa dem med. Vi har tillsammans med småföretagskunder utvärderat ett stort antal program och valt ut de vi tycker är de bästa och de mest efterfrågade. Sitoo är ledande inom sin bransch och vi ser fram emot ett gott samarbete”, säger Gunnar Reinholdsen, chef för företagsenheten inom Bredbandstjänster på Telia.

 

Telias satsning på molntjänster underlättar för företagare som vill effektivisera sitt arbete och dra nytta av fördelarna med programvara i molnet. Användaren slipper ladda ner en massa programvara, och kommer åt molntjänsterna via mobil, dator eller surfplatta med ett enda lösenord. Läs mer på www.telia.se/molntjanster

 

“Telias molntjänstsatsning vänder sig till exakt samma målgrupp som vi själva har och som vår tjänst är ämnad för. Därför ska det bli jättekul att få möjlighet att stötta Telias företagskunder och deras affär med vår kvalitativa e-handelslösning”, säger Jens Levin, VD på Sitoo

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 446 100   

sales@sitoo.com

 

 

Följ oss

Följ Sitoo på FacebookFölj Sitoo på TwitterFölj Sitoo på MyNewsdeskFölj Sitoo Magazine