Nyheter

 

Sitoo öppnar Almedlasbutiken under politikerveckan i Visby

Stockholm 2015-06-18 Almedalsveckan närmar sig med stormsteg. I samarbete med Svensk Handel öppnar Sitoo Almedalsbutiken för att hjälpa strandsatta i Visby, men också för att visa hur man kan öka lönsamheten i detaljhandeln genom att förena det digitala och lokala. Spiller du på skjortan, glömmer mobilladdaren eller är i akut behov av paraply ska du kontakta Sitoo och Almedalsbutiken. Vi finns på Twitter @Almedalsbutikenalmedalsbutiken.se och som fysisk butik i Handelns Hus på Strandgatan 10. 


Handelns Hus
Förra årets succé Almedalsbutiken, som hjälpte veckans besökare med produkter så som solkräm när solen gassade och rätt kabel när tekniken strulade, gör i år comeback i regi av Sitoo i samarbete med Verifone. Som en del av Handelns Hus, anordnad av Svensk Handel, lyfter Sitoo Almedalsbutiken till nya höjder. 


- Med Almedalsbutiken vill Sitoo visa hur man på ett enkelt sätt kan förena det digitala och lokala. Konsumenterna ser redan den digitala och fysiska butiken som samma butik och nu är det dags för handlaren att göra detsamma, säger Jens Levin på Sitoo.


Sitoo i Almedalen

På Twitter kommer Sitoo genom @Almedalsbutiken att dela tips och trix innan avresan och ta emot beställningar under Almedalsveckan. Hör av dig på Twitter eller besök www.almedalsbutiken.se om du glömde något på färjan eller plötsligt blir bjuden på ett oväntat mingel utan något att ha på dig. Kom gärna förbi Almedalsbutiken på Strandgatan 10. Den fysiska butiken kommer att vara öppen den 30 juni till 1 juli.

 

Testa Almedalsbutiken tillsammans med oss och upplev hur man på ett smidigt sätt kan förena det digitala och lokala.

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 446 100   

sales@sitoo.com