Nyheter

Sitoo blir en del av Handelsbankens e-handelserbjudande

Stockholm 2013-11-25 - Sitoo meddelar idag att man nu ingår i Handelsbankens e-handelserbjudande. Det kompletta erbjudandet är utrustat med Sitoos molnbaserade e-handelslösning som erbjuder total kontroll, responsiv design - som gör att upplevelsen av webshopen på mobiler och surplattor blir lika positiv som på en dator. Dessutom ingår Handelsbankens betaltjänster: kortbetalning, faktura och delbetalning samt betalväxel från Point.

 

”Det är roligt att kunna leverera på de högt ställda krav Handelsbanken och dess företagskunder ställer på en e-handelslösning. Vårt samarbete är ett kvitto på att vi arbetar i rätt riktning.” - Säger Jens Levin, VD på Sitoo


I en tid då konsumenters köpbeteende förändrats drastiskt har e-handelsplatsen blivit den nya kommunikationskanalen. Enligt en rapport från Google använder 9 av 10 mobilen för att samla information om en produkt eller en tjänst innan köpavslut sker. Enligt Svenskarna och Internet har mer än 70 procent av befolkningen handlat online senaste året och 20 procent har gjort sina inköp direkt via mobila enheter.

 

Nu när online-konsumtionen ökar vill många butiksägare starta e-handel. Många tror att det är resurskrävande, dyrt och att en ytterligare handelsplats kan komma att konkurrera med den fysiska butiken. Undersökningar visar dock att försäljningen ökar.

 

”Vi vill gärna hjälpa våra kunder att öka sin försäljning och göra det smidigare att starta e- och mobilhandel. Med denna helhetslösning förenklar vi för företagare som vill utöka sin verksamhet och ta del av den växande e-handeln.” - säger Magnus Blomqvist, Paketeringsansvarig E-handel på Handelsbanken.

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 446 100   

sales@sitoo.com

 

 

Följ oss

Följ Sitoo på FacebookFölj Sitoo på TwitterFölj Sitoo på MyNewsdeskFölj Sitoo Magazine