2019-05-24

Telia lanserade molntjänster med Sitoo Webshop

EVENT. Telias satsning på molntjänster för företagare hade i dagarna premiär på Driva Eget Dagen. På Rival i Stockholm samlades 600 företagare som fick ta del av inspirerande föreäsare och möjlighet att tala med framgångsrika entreprenörer för råd och tips vid ett mingel. 

 

Telia har, tillsammans med småföretagare i Sverige, valt ut ett antal molntjänster som hjälper företagare så att de själva slipper leta och utvärdera själv! Telia satsar extra på att hitta svenska och nordiska/skandinaviska partners bland dessa finns Sitoo Webshop som också fanns representerade på plats under eventet. 

 

Läs mer och se bilder från Driva Eget dagen

http://www.sitoo.se/webshop?utm_nooverride=1
Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram