2019-04-23

Visby Almedalen

Sitoo öppnar Almedalsbutiken under politikerveckan i Visby 

Almedalsveckan närmar sig med stormsteg. I samarbete med Svensk Handel öppnar Sitoo Almedalsbutiken för att hjälpa strandsatta i Visby, men också för att visa hur man kan öka lönsamheten i detaljhandeln genom att förena det digitala och lokala. Spiller du på skjortan, glömmer mobilladdaren eller är i akut behov av paraply ska du kontakta Sitoo och Almedalsbutiken. Vi finns på Twitter @Almedalsbutikenalmedalsbutiken.se och som fysisk butik i Handelns Hus på Strandgatan 10. 


Handelns Hus
Förra årets succé Almedalsbutiken, som hjälpte veckans besökare med produkter så som solkräm när solen gassade och rätt kabel när tekniken strulade, gör i år comeback i regi av Sitoo i samarbete med Verifone. Som en del av Handelns Hus, anordnad av Svensk Handel, lyfter Sitoo Almedalsbutiken till nya höjder. 


- Med Almedalsbutiken vill Sitoo visa hur man på ett enkelt sätt kan förena det digitala och lokala. 
Konsumenterna ser redan den digitala och fysiska butiken som samma butik och nu är det dags för handlaren att göra detsamma, säger Jens Levin på Sitoo.


Sitoo i Almedalen

På Twitter kommer Sitoo genom @Almedalsbutiken att dela tips och trix innan avresan och ta emot beställningar under Almedalsveckan. Hör av dig på Twitter eller besök www.almedalsbutiken.se om du glömde något på färjan eller plötsligt blir bjuden på ett oväntat mingel utan något att ha på dig. Kom gärna förbi Almedalsbutiken på Strandgatan 10. Den fysiska butiken kommer att vara öppen den 30 juni till 1 juli.

 

Testa Almedalsbutiken tillsammans med oss och upplev hur man på ett smidigt sätt kan förena det digitala och lokala.

Kassaregister och webshop i samma system
Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram