2019-04-23

Varje minut skickas 204 miljoner e-postmeddelande

Varje minut skickas 204 miljoner e-postmeddelanden

Mycket kan hända på 60 sekunder. En skolad sekreterare kan skriva ca 80 ord, bröderna Wright kan göra om sin historiska första flygning hela fem gånger och YouTube-användare världen över kan ladda upp 72 timmar film.

 

Även om sociala medier ibland får oss att tro att Internet är en gullig liten småstad med lite stök om natten är sanningen snarare tvärtom. Varje minut överförs obegripligt stora mängder information av cirka 2,4 miljarder globala användare. Under en minut skickar e-postanvändare ca 204 miljoner meddelanden, Apple-användare laddar ner 48 000 apps. På Facebook görs 2.460.000 uppdateringar och Twitter postas 277 000 tweets. Tänk om om allt detta hade skett i en liten småstad...

 

Källa: Mashable

Start webbutik med Sitoo
Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram