2019-06-17

Om Sitoo Magazine

Sitoo Magazine är ett magasin som handlar om den nya handeln. Att Internet gjort sitt intåg i människors liv är förstås ingen nyhet. Köpbeteenden förändras och för handeln innebär det stora omställningar. Hur skall man utnyttja möjligheterna som Internet medför? Det är de frågorna som vi vill belysa i detta magasin. Hur handeln kan använda Internet för att öka sin försäljning och samtidigt behålla sin fysiska närvaro.

Sitoo Magazine produceras av Sitoo AB som är en leverantör av en helhetslösning för den fysiska och digitala handeln, med kassaregister och webshop i ett och samma system. Med Sitoo är den fysiska och digitala butiken förenad. Läs mer om Sitoo

 

Sitoo AB

Att. Sitoo Magazine

Oxtorgsgatan 2

111 57 Stockholm

Tel 08-5000 93 00

Förena kassaregister och webshop i samma system

Prenumerera kostnadsfritt på Sitoo Magazine

E-post*

Förnamn

Efternamn

Mobil

Företag

Kommentarer

Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram