2019-05-24

Sitoo Kassaregister - Det nya sättet att driva butik

Det nya sättet att driva butik

PREMIÄR. Nu förenar Sitoo den fysiska och digitala handeln genom att erbjuda kassaregister och webshop i ett och samma system. Du som handlare ökar servicenivån, ger en bättre köpupplevelse och gör samtidigt stora kostnads- och tidsbesparingar. Kunden kan påbörja ett köp på Internet och avsluta det i butik eller tvärtom.

 

Sitoo POS - Kassaregister för iPad
Sitoo POS är ett molnbaserat lättanvänt kassaregister för iPad som uppfyller alla Skatteverkets krav. Sitoo POS möter marknadens önskemål på funktionalitet och passar både mindre butiker och större butikskedjor.

 

Fungerar med vanlig kortterminal                    
Sitoo POS är integrerad med en vanlig kortterminal från Point eller Babs Paylink och hanterar alla inlösare på den svenska marknaden såsom Handelsbanken, SEB, Nordea, Swedbank och Teller.

 

Handplockad hårdvara
För att ge dig som handlare ett snabbt och smidigt kassasystem har Sitoo handplockat kassaställ från Heckler Design, kvittoskrivare och kassalåda från Star Micronics och streckkodläsare från Socket Mobile. Tillsammans med Sitoo POS bildar detta ett svårslaget kassasystem, skräddarsytt för en iPad Air. Läs mer om Sitoo POS hårdvara.

 

Sitoo Kassaregister - Läs mer och se demo

Sitoo Kassaregister
Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram