2019-06-17

Adlibris byter till Sitoo kassasystem

Adlibris byter nu till Sitoo kassasystem i sin första butik

För att möta konsumenternas nya köpbeteende och fullända köpupplevelsen har nordens största bokhandel online, Adlibris, valt att byta till Sitoo kassasystem i sin första fysiska butik, Adlibris Marknad på Regeringsgatan i Stockholm. 

 

”Adlibris Marknad behövde en retailkassa som möter konsumenternas nya köpbeteende. Sitoo har inte bara en bra lösning för detta idag utan vill precis som vi fortsätta utveckla och förbättra kassatjänsten för att möta behoven även för framtidens kunder, därför är de en perfekt samarbetspartner för oss." säger Johan Kleberg VD Adlibrisgruppen. 

 

"Det är oerhört kul att kunna bygga ett långsiktigt samarbete med Adlibris. Vi ser att allt fler stora e-handlare väljer att öppna fysiska butiker. Vi strävar efter att Sitoo kassasystem skall bli det naturliga valet för e-handlare som vill skapa en fantastisk omnikanalupplevelse.” säger Jens Levin VD på Sitoo. 

 

Läs mer på E-handel.se

Källa: Mynewsdesk

Kassaregister och webshop i ett och samma system
Kassasystem för kedjor
Kassasystem för retail
Sitoo Kassasystem för iOS

Omnikanal / OmniCHANNEL

Omnikanal innebär att alla säljkanaler är förenade i en och samma kanal. En sömlös helhet, där köp kan påbörjas på Internet och avslutas i den fysiska butiken eller tvärtom.

Unified Commerce

Unified Commerce är som omnichannel, men i realtid. Dvs Unified Commerce har endast en transparent sanning, där samtliga säljkanaler är realtidskopplade med varandra.

webbinfluerad fysisk handel 

Webbinfluerad fysisk handel

Källa: SCB, E-barometrn, Deloitte Digital,  

Webbinfluerad fysisk handel

Webbinfluerad fysisk handel innebär att köp i fysisk butik föranleds av aktiviteter på Internet. Aktiviteter såsom att skaffa kunskap, inspireras, jämföra produkter, hitta fysisk butik, boka eller lägga undan produkter. Konsumenten påbörjar sitt köp på Internet och avslutar i fysisk butik.

Omnikanalstrategi

En omnikanalstrategi handlar om att hantera alla säljkanaler som en helhet och utjämna skillnaderna mellan den fysiska och digitala butiken.

Omnikanalsystem

Ett omnikanalsystem förenar den fysiska och digitala butiken med kassaregister och webshop i ett och samma system.

HITTA OSS PÅ

Följ Sitoo på LinkedIn Följ Sitoo på Instagram