Sitoo Retail POS

Molnbaserat kassasystem som gör fysiska butiker digitala

Sitoo är en plattform som kan hantera retailers med butiker i flera länder och stora transaktionsvolymer. Med Sitoo kassasystem förenas fysiska butiker med e-handel – alla säljkanaler får samma sanning och är sammankopplade i realtid. Och med bland annat mobila kassor och självutcheckning möjliggörs större fokus på kundupplevelsen i butik.

 

 

Ring 08-5000 93 00 eller lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig

Mobila kassor

Med mobila kassor kan butikspersonalen röra sig fritt i butiken och betjäna kunden direkt i säljdialogen. Butikspersonalen har mer information om produkten och med tillgång till alla lager har de möjlighet att även sälja produkter som är tillgängliga i andra butiker eller online.


Förutom att vara ett säljverktyg kan personalen hantera inleveranser, utleveranser och inventering direkt i mobilen. Med kassasystem som en app för iPad eller iPhone är det dessutom enkelt att dimensionera upp antal kassor per butik. Digitala kvitton och mobila betalsätt ger helt nya möjligheter och kassor kan vid behov dela på betalterminaler och kvittoskrivare.

Nya och traditionella betalsätt

Sitoo ligger i framkant när det gäller att hantera nya betallösningar och var bland annat först med att lansera Klarna Checkout i fysisk butik. Kassasystemet har standardintegrationer till kortterminaler från Verifone, Babs Paylink, Bambora och Adyen. Förutom kortbetalningar kan systemet hantera kontanter, faktura, presentkort, tillgodokvitto, handpenning, Apple Pay, Samsung Pay och mycket mer.

Självutcheckning

I Sitoo kassasystem ingår självutcheckning. Butikerna behöver inte längre tappa försäljning på grund av långa kassaköer. Det är enkelt för kunderna att själva betala för sina varor och butikspersonalen får mer tid för att ge service.

 

"90% av försäljningen går genom självutcheckningskassorna och snittköpet har ökat med 10%. Självutcheckningen har inneburit ett lyft för hela företaget.”

Bradley Coyne, Digital Operations, Lagerhaus

Sömlös integration med lojalitetssystem

Sitoo samarbetar med marknadens bästa lojalitetssystem, såsom Voyado. Med sömlös integration till lojalitetssystem kan man utifrån kundens köphistorik skapa personliga erbjudanden tillgängliga direkt i kassan.

Kampanjer och rabatter

Sitoo kan generera alla tänkbara typer av kampanjer och rabatter. Kampanjerna går att prioritera och tidsstyra och kunden får automatiskt alltid det bästa erbjudandet. Med ett integrerat lojalitetssystem blir kundspecifika erbjudanden tillgängliga direkt i kassan.

 

Som retailer väljer man själv om Sitoo skall vara "master" för kampanjer eller om man vill låta ett annat system styra kampanjerna via REST API och låta Sitoo agera "slav".

Lagersystem skräddarsytt för gränslös handel

Kunderna kan fritt välja var och hur de vill handla och var och hur de vill ha sina produkter levererade.

 

 

FIFO Multilager

Sitoo har ett transaktionsbaserat multi-lagersystem skräddarsytt för butikskedjor, baserad på FIFO, som uppdateras i realtid.

Inventering med mobilen 

Med Sitoo kan man inventera med datorn, surfplattan eller mobilen. Förenklad inventering ger butikerna bättre kontroll.

Alla lager är överallt  

Kunderna kan betala eller reservera på nätet och hämta i valfri butik. Alla lager är sömlöst integrerade och tillgängliga i alla kanaler. 

Internationellt och skalbart

Sitoo är en internationell plattform anpassad för GDPR och olika marknaders legala krav såsom svenska kassalagen, norska kassaløven och tyska GoBD. Sitoo stödjer olika språk, valutor och betalsätt. Sitoo används av kedjor med butiker i Norden, Europa, USA och Australien.

Driftsäker plattform med offlineläge

Sitoo är en riktig molntjänst som eliminerar komplexitet vid implementering och underhåll. Systemet driftas på AWS med hög säkerhet, prestanda och redundans. Sitoo är en native iOS-app som kan verka offline. Byggd för retailers med stora transaktionsvolymer.

Lättanvänt och kraftfullt REST API

Sitoo har ett integrationsgränssnitt som möjliggör sömlös integration med e-handeln, affärssystemet, lojalitetssystemet och andra system. Ett lättanvänt och kraftfullt REST API med vilket man kan använda valfritt programmeringsspråk. Inkluderar hooks och batchoperationer.

Uppgraderingar utan extra kostnad

Sitoo är ett molnbaserat kassasystem skräddarsytt för retail. Uppgraderingar, produktuppdateringar och nya versioner ingår, och systemet är enkelt att integrera, smidigt att implementera och inte minst lätt att använda.

Kvalitativ support för butiksperonalen

Sitoo är ett mycket lättanvänt system med en låg inlärningströskel. Kassasystemets intuitiva gränssnitt med smidiga processer underlättar butikspersonalens arbete. Om man behöver hjälp finns det ett kompetent supportteam som är tillgängligt via telefon eller e-post samt en support-site med användarguider.

Ring 08-5000 93 00 eller lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig