Upptäck Sitoo kassaregister

Kassaregister som driver din butik framåt

Sitoo kassaregister gör det möjligt för dig som handlare att spara tid och samtidigt öka din försäljning. Driv din verksamhet med ett snyggt och lättanvänt kassaregister i en iPad eller iPhone som uppfyller alla Skatteverkets krav. Sitoo möter handlares önskemål på funktionalitet, lagerhantering och uppföljning. Specialanpassat för detaljhandelsbutiker.

 

Boka tid för fri rådgivning och personlig demo

Molnbaserat kassaregister för retail

Lättanvänd och snabb

Sitoo kassaregister är otroligt lätt att använda och gör ditt kassaarbete snabbt, smidigt och enkelt.

Ingen dyr kassadator

Eftersom du gör om en vanlig iPad eller iPod till kassaregister gör du kostnadsbesparingar i hårdvara.

Kontrollbox i molnet

Du behöver ingen fysisk kontrollbox. Med Sitoo kassaregister är denna vitala funktion webbaserad.

Kort avtalstid

Hos Sitoo har du kortare avtalstid än hos de flesta kassaleverantörerna. Endast 12 månader.

Data i säkert förvar

Råkar du ut för stöld eller brand kan du fortsätta arbetet med en ny dator där du senast slutade.

En riktig molntjänst

Med Sitoo har du alltid den senaste versionen och du loggar in via webbläsaren.

Kassaregister uppfyller Skatteverkets krav

Sitoo kassaregister uppfyller alla Skatteverkets krav

Få en helt ny typ av upplevelse med Sitoo kassaregister. Butiksdatasystem från Sitoo hjälper dig som handlare att förenkla och förädla hela hanteringen av din butik, skapa en bättre köpupplevelse, öka din servicenivå och samtidigt göra stora tids- och kostnadsbesparingar.

Se demo av Sitoo butikssystem

Förenar den fysiska
och digitala butiken

E-handel och fysisk handel växer samman. Vi påbörjar köp på internet och avslutar det i butik, och vice versa. Sitoo hjälper dig som butiksägare att förena den fysiska och digitala butiken genom att erbjuda molnbaserat kassaregister och webshop i ett och samma system, så kallad omnikanal. E-handeln i molnet och kassan på en iPhone, iPod eller iPad.

Webshop och kassaregister i samma system
Backoffice i Sitoo kassaregister

Allt för att hantera din butik med en molnbaserad kassa

Sitoo kassaregister och Sitoo webshop delar samma backoffice vilket medför många smidiga funktioner för att hantera allt från produkter till lager och prislistor, streckkoder, kunder, betalsätt, kampanjer och mycket mer.

Med Sitoo får du också en mobil dashboard med realtidsbaserad statistik som ger dig en tydlig överblick av hela din affär oavsett var du är.

Hanterar flera olika betalsätt i Sitoo kassaregister       

Hantera flertalet olika betalsätt i ditt kassaregister, några exempel är kontant, kort, faktura, tillgodokvitto, presentkort, handpenning och Klarna Checkout. Sitoo kassaregister kopplas med en vanlig kortterminal från Verifone, Babs Paylink eller Bambora och hanterar alla inlösare; Swedbank (Babs), Handelsbanken, Nordea, Bambora (SEB) och Teller.

Kortterminal kopplas till Sitoo kassaregister
Klarna Checkout i fysisk butik

Klarna Checkout
i fysisk butik

Med Sitoo kassaregister kan du erbjuda kunderna att betala med Klarna Checkout i fysisk butik. Kunden anger sitt mobilnummer och får direkt ett sms skickat till sin mobil. Där ges kunden tillgång till alla de vanligaste betalsätten inklusive delbetala och faktura. Med endast en knapptryckning är köpet genomfört.

Kraftfull lagerhantering, inventering med mobilen

Med Sitoo får du en kraftfull lagerhantering anpassad för enbart detaljhandel och dess behov, med ett transaktionsbaserat lagersystem, baserat på FIFO lagervärdering, som är lätt att använda. Smidig inleverans och utleverans samt inventeringsstöd med mobil, surfplatta eller dator.

Lagerhantering och inventering i mobilen med kassaregister från Sitoo
Hårdvara för kassaregister med iPad

Handplockat Store Kit

Uppdatera butiken med ett handplockat kassaställ från Heckler Design, kvittoskrivare från Star Micronic och kassalåda från Custom. Denna hårdvara bildar tillsammans med Sitoo ett optimalt kassaregister för iPad, iPhone & iPod. Streckkodsläsare och etikettskrivare finns som tillval. Läs mer om Store Kit.

Skapa valfria rapporter

Med Sitoo kassaregister ingår en rapportgenerator som gör det enkelt för dig att skapa skräddarsydda rapporter för just din butik. Analysera din försäljning och få insikt i vilka produkter som säljer bäst eller vilka som säljer mindre bra. Du kan skapa en mängd olika rapporter utifrån valfria parametrar. Alla rapporter som skapas går dels att skriva ut, dels att exportera till excel eller csv. 

Rapportgenerator i Sitoo kassaregister
Sitoo integration Fortnox

Digitalisera och automatisera bokföringen

Med integration till Fortnox är det möjligt för fysiska butiker att digitalisera och helt automatisera sin bokföring. Genom Sitoo kassaregister kan du som butiksägare enkelt kontera och bokföra samtliga dagsrapporter helt automatiskt med digitala underlag utan handhavande.

Vi hjälper dig!

Du får den experthjälp du behöver. Kontakta vårt vänliga och duktiga team. Inom ramen för Sitoo kassaregister ingår användarguider samt både telefon och e-postsupport. Dessutom erbjuder vi hjälp med installation och utbildning. Ring 08-5000 93 00 så hjälper vi dig.

Supporthjälp

Sitoo Magazine Nr 5 - Om digitaliseringen av handeln

The Halo Effect - sambandet mellan digital och fysisk retail
Fullsatt på Retail Breakfast Club - Adyen, Sitoo & Slash.ten
 Sitoo inleder internationell expansion

 

Läs senaste numret