Nyheter

Enklare transporthantering från Sitoo med Memnon Networks TA-system

Stockholm 2014-05-22 - E-handelsleverantören Sitoo och TA-leverantören Memnon Networks har nyligen ingått ett strategiskt samarbete genom en integration mellan företagens system. Det innebär att handlare som använder sig av Sitoo nu kan hantera sina transporter på ett enkelt och effektivt sätt.

 

Den nya integrationen innebär att ordrar per automatik lyfts från kassan i Sitoo till Memnon Apport. Därifrån kan handlaren enkelt färdigställa och boka sin transport till vald transportör. Sitoo erbjuder webshop och kassaregister i ett och samma system och kommer att erbjuda integrationen till Memnon Networks för både e-handel och fysisk handel.

 

"Vi strävar hela tiden efter att förenkla vardagen hos våra handlare och vårt samarbete med Memnon Networks ligger i linje med vår vision ”Simplifying Commerce”. Vi är stolta över att nu kunna erbjuda våra handlare en smidig och enkel transporthantering med ett av marknadens främsta TA-system", säger Jens Levin, VD på Sitoo.

 

"Sitoo är en väldigt innovativ spelare inom e-handelsplattformar och vi är oerhört glada att börja samarbeta med dem. Sitoo erbjuder sina användare snygga webshopar med fokus på hög konvertering och det ska bli kul att se hur vår gemensamma koppling kan öka nyttan än mer för den enskilda handlaren", säger Tobias Olbers, CMO på Memnon Networks och ansvarig för partnerskapet hos Memnon Networks.

 

Läs mer om vår koppling till Memnon Networks

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 446 100   

sales@sitoo.com

 

 

Följ oss

Följ Sitoo på FacebookFölj Sitoo på TwitterFölj Sitoo på MyNewsdeskFölj Sitoo Magazine