Ecster

Se filmen om Ecster

Om Ecster

Ecster (f.d. Handelsbanken Finans) har 150 anställda med huvudkontor i Stockholm. De samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Mer om Ecster på ecster.se

 

Med Ecster betallösningar tar du enkelt betalt på de sätt som kunderna efterfrågar mest

  • Ecster tar kreditrisken
  • Snabb utbetalning
  • Personlig service  

Delbetalning

När prislappen är stor är det inte alla som klarar att ta hela kostnaden på en gång. Därför är delbetalning ett populärt betalsätt vid lite större köp. Erbjud dina kunder möjligheten att dela upp betalningen så kommer fler affärer och högre snittköp på köpet.

 

När varan är såld lämnar du resten till Ecster som i sin tur tar hand om fakturahantering, påminnelser och annan administration som kan behövas längs vägen. Ecsters erfarna kundtjänst står redo att svara på kundens frågor.

 

Faktura

Att få hem varorna innan man betalar känns tryggt. Därför föredrar många att betala via faktura. Vår fakturatjänst gör det snabbt och enkelt för dina kunder att både handla och betala i din butik.

 

Om du vill tar vi hand om hela eller delar av administrationen runt faktureringen, och vid behov kan både du och dina kunder få personlig hjälp av vår kundtjänst alla dagar i veckan.

 

Installation - engångsavgift till Sitoo är 1490 kr ex moms.

Ecsters avgifter tillkommer.

 

Intresseanmälan

Intresserad av Ecsters betaltjänster. Fyll i intresseanmälan 

Sälj varan och släpp resten

Ecster erbjuder en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt ifrån de små vardagsinköpen till de lite större investeringarna.