Hela din affär, med ett ögonkast

Med Sitoo Webshop får du kontroll på din e-handel. Integrerad statistik ger dig möjlighet att i realtid enkelt följa din försäljning. Du får en tydlig överblick på hela e-handelsverksamheten och kan på ett tydligt sätt få inblick i dina kunders köpbeteende.

Analysera din näthandel och bli ännu bättre

Besökare

Mät antal besökare över tid och analysera rörelsemönster. Se populära produkter, sökord mm.

Försäljning

Tydlig display av din försäljning över tid. Se senaste order, öppna och stängda affärer mm.

Konvertering

Bevaka din konverteringsgrad, dvs avslut per besökare. Dag för dag, vecko- och månadsvis.

Mobile Dashboard

Med Sitoo Webshop får du en Mobile Dashboard som ger dig som handlare möjlighet att följa din försäljning i realtid. Oavsett var du befinner dig har du genom ett enkelt knapptryck på din mobil hela verksamheten i din hand. Du får kontroll och kan på ett smidigt sätt följa vad som händer i din e-butik.

 

Har du både webshop och kassaregister med Sitoo följer du såväl den digitala och fysiska försäljning med Mobile Dashboard.

Sitoo Mobile Dashboard
Rapportgenerator

Skapa valfria rapporter

I Sitoo Webshop Standard ingår en rapportgenerator som gör det enkelt för dig att skapa skräddarsydda rapporter för just din butik. Analysera din försäljning och få insikt i vilka produkter som säljer bäst eller vilka som säljer mindre bra. Du kan skapa massor av olika rapporter utifrån valfria parametrar. Alla rapporter som skapas går dels att skriva ut, dels exportera till excel eller csv. 

Google Analytics

Vill du fördjupa dig i mer i statistik är det enkelt att i Sitoo Webshop lägga till spårning med Google Analytics, med eller utan utökade e-handelsstatistik. På så sätt får du tillgång till ett mycket bra mätverktyg för din e-butik. Allt du behöver göra är att lägga in din personliga Google Analytics kod, så konfigureras din varukorg och webbutik per automatik. Sitoo Webshop stödjer Google Universal Analytics.

Google Analytics