CFO

Sitoo gör fysiska butiker digitala. Sitoo är ett molnbaserat kassasystem som hjälper retailers växa genom att digitalisera fysisk handel. Sitoo gör det möjligt för konsumenterna att röra sig friktionsfritt mellan e-handel och fysiska butiker. Plattformen är världsledande, hanterar stora transaktionsvolymer och är anpassad för lokala legala krav, språk, valutor och betalsätt. Idag används Sitoo av butikskedjor i Norden, Europa, USA och Australien. Sitoo är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm. 

CFO på Sitoo

Vill du leda det ekonomiska arbetet för ett entreprenörsbolag i stark tillväxt med möjligheten att vara med på en fortsatt stark tillväxtresa? Sitoo står inför en spännande resa och söker nu en innovativ controller inriktad CFO. 

Som CFO på Sitoo kommer du att få bygga upp ekonomifunktionen. Fokus kommer att vara på att skapa en smart och automatiserad ekonomistyrning. Du kommer att ha stenkoll på KPIer och performance. Du gillar och har erfarenhet av en internationell miljö då en snabb global expansion står för dörren. För dig är det naturligt att prata med investerare.

 

Det här uppdraget är en blandning av arbete på hög strategisk nivå i kombination med att det behövs kavlas upp ärmarna i det operativa. Sitoo är ett litet bolag med det stora bolagets ambitioner!

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som CFO på Sitoo bör du trivas med att arbeta i ett företag med högt tempo, med tydligt affärsfokus och entreprenörsanda. Du är en affärsorienterad, proaktiv och strukturerad person som vågar ifrågasätta. I den snabba tillväxten är du en person man kan luta sig mot. Du är prestigelös och handlingskraftig och har lätt för att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. Självklart är du en tydlig ledare som vill kunna påverka din organisation och ditt arbete. Du har en stark drivkraft är intresserad av it och teknik och vill vara med och revolutionera vårt sätt att handla och driva butik.

Din kompetens och erfarenhet

  • Du har arbetat som controller inriktad CFO i minst 5 år.
  • Du har ett starkt affärssinne. 
  • Du har erfarenhet av att arbeta i entreprenöriella bolag och är van vid att arbeta i snabbrörligt sammanhang men med det stora bolagets struktur som bas.
  • Du har dokumenterad erfarenhet från Saas affärer och förstår lifetime value och metrix kopplade till den typen av affär.

För mer information vänligen kontakta: 

Annika Wahlstedt

Executive Search Consultant

annika.wahlstedt@headagent.se

070-790 87 41

 

Pontus Andersson

Search Associate

pontus.andersson@headagent.se

073-513 05 78