Starta webshop med Sitoo

Helhetslösning för framgångsrik e-handel

Sitoo gör det enkelt att starta en webshop där människor tycker om att handla. Och vill handla igen. En webshop med tilltalande design som väcker köplusten. Utgå från något av våra responsiva teman eller bygg en unik webbdesign som attrahera nya besökare, och omvandla dem till faktiska affärer och långsiktiga kundrelation.


Prova gratis i 14 dagar - helt kostnadsfritt, utan förbindelser!

Webshop utan krav på tekniskt kunnande

Vår strävan är att göra det extremt enkelt att skapa och hantera din e-butik utan att göra avkall på funktionalitet.

 

Det finns inga krav på tekniskt kunnande eller konsultation och det är enklare än du tror att starta e-handel med Sitoo.

 

Läs mer om att skapa webshop

Webshop med responsiv design
E-handel med färdiga designteman

Genomtänkt design som lyfter din försäljning

En webshop måste se inbjudande ut för att generera optimal försäljning och din framgång ligger i att göra det lätt att köpa. Här spelar design stor roll.

 

Vår responsiva webshop har ett genomtänkt flöde som gör det lätt för kunder att hitta och enkelt för dig att sälja. Utgå från valfritt tema och anpassa det utifrån dina behov, eller låt oss hjälpa dig med en unik design.

Förenar den fysiska
och digitala handeln

Handlandet görs alltmer via dator, surfplatta och mobil. Gränserna mellan den fysiska butiken och e-handel håller på att suddas ut. Med endast ett system för webshop och kassaregister kan du som handlare bättre möta de nya konsumentkraven. Du får större kontroll och konsumenten får oavsett kanal samma köpupplevelse, s.k omnikanal.

Dessutom slipper du allt dubbelarbete och spar massor av tid.

Kassasystem och webshop i samma system
Sitoo butiksdatasystem för detaljhandeln

Allt för att hantera din webshop

Sitoo Webshop är utformat för att göra det enkelt flör dig att driva din e-butik. Back office är utrustat med smidiga funktioner för att hantera produkter, prislistor, kunder, lager, betalsätt, frakt, rabattkoder, import och export, kopplingar till populära affärssystem, TA-system och mycket mer.

 

Integrerad statistik ger dig möjlighet att i realtid följa din försäljning. Med endast ett ögonkast får du en tydlig överblick av hela din e-handel.

Populära betalsätt
och andra kopplingar

Du kan genom smidiga kopplingar till ledande leverantörer hantera alla de vanligaste betalsätten; kort, faktura, delbetala och direktbetalningar.

 

Dessutom kan du integrera din webshop till populära affärssystem och TA-system. Önskar du en unik koppling erbjuds Sitoo REST API. Se tillval till din webshop

Synlighet på nätet

Onlinemarknadsföring

Som innehavare av en webshop bör du aktivt arbeta med att förbättra din synlighet i sökmotorer och andra ytor på Internet. Sitoo Webshop har perfekt stöd för sökmotoroptimering, som ger dig fler och rätt besökare till din nätbutik. Dessutom kan du koppla din näthandel till Google Adwords, sociala media, prisagenter och affiliatenätverk. Läs mer om hur du marknadsför din webbutik

Konvertering i fokus

 

Sitoo ger rätt stöd för att locka besökare till din webbutik och omvandla dem till affärer.

Design som säljer

Du kan skapa en webshop med design, som väcker köplusten och ökar trovärdigheten.

Lätt att använda

Vår strävan är att göra det extremt enkelt att hantera din webshop utan avkall på någon funktionalitet.

Total kontroll

Med Sitoo Webshop får du kontroll över din e-handel i realtid och en tydlig överblick av din affär.

Massor av möjligheter

Genom våra tillval blir din näthandel mer effektiv och mer lönsam. Välj fritt bland tillval i flera kategorier.

En riktig molntjänst

Inga installationer behövs, med Sitoo Webshop loggar du in när och var du vill via webbläsaren.

Sitoo Magazine - Om den nya handeln 

Sitoo Magazine riktar sig till dig som är intresserad av digitaliseringen av fysisk handel, trender inom e-handel, framtidens kassaregister och omnihandel. Starta din kostnadsfria prenumeration idag.

 

Läs senaste numret - Nr 8, 2016

Ett magasin på webben om detalhandel

Vi hjälper dig!

Du får den experthjälp du behöver. Kontakta vårt kunniga team. Inom ramen för Sitoo Webshop ingår användarguider samt telefon och e-postsupport. Dessutom erbjuder vi flera tjänster såsom designhjälp, starthjälp och kvalitetskontroll som gör det enkelt för dig att få en flygande start på din e-handel. Ring 08-5000 93 00 så hjälper vi dig!

Sitoo - Vi hjälper dig!

Englesson

Syster P

Svenska Hem Umeå

Äkta Design