Nyheter

Klarna i fysisk butik med Sitoo kassasystem

Sitoo först med att
lansera Klarna i fysisk butik

Stockholm 2016-05-16 - Genom ett nytt samarbete med Klarna är Sitoo först med att lansera Klarna Checkout i fysisk butik. Det innebär att alla handlare med Sitoo Kassaregister kommer att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att betala med Klarna Checkout i kassan. Lanseringen av samarbetet sker hos e-handlaren, och numera butikskedjan, eleven.se den 25 maj. Då blir Klarna Checkout tillgängligt i deras skönhetsbutiker i Stockholm, Uppsala och Örebro.

 

”Nu växer vi i hög fart och ser att fler och fler butikskedjor väljer Sitoo. I detta sammanhang blir Klarna Checkout i Sitoo Kassaregister ett självklart steg i vår målsättning att digitalisera den fysiska handeln. Det är hög tid för handlarna att uppdatera tekniken i sina butiker och möta det nya sättet att handla”, säger Jens Levin, VD på Sitoo.

 

”Klarna vill ta bekvämligheten och valmöjligheterna som användarna är vana vid från att handla på nätet och flytta den köpupplevelsen in i den fysiska butiken. Vi ser fram emot att lansera Klarna Checkout i fysisk handel tillsammans med eleven och Sitoo”, säger Ted Hagen, ansvarig för Klarnas satsning på handel i fysisk butik.

 

På Retail Breakfast Club i Stockholm den 25 maj presenteras Sitoo Kassaregister med Klarna Checkout i fysisk butik. På scenen möter du Jens Levin, Sitoo, Ted Hagen, Klarna, och Michael Gegerfeldt, VD på eleven.se, som berättar om resan från e-handel till omnihandel. 


Retail Breakfast Club 25 maj. Fri entré 

Läs mer och anmäl dig här 

(Begränsat antal platser)

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 466 100   

sales@sitoo.com