Nyheter

Webshop med responsiv designI samarbete med Point förenar Sitoo den fysiska och digitala handeln

Stockholm 2013-12-11 - Allt fler konsumenter vill kunna handla lika smidigt på sin mobila enhet som i en fysisk butik. I samarbete med Point har Sitoo använt sin expertis inom responsiv design och utvecklat ett responsivt betalfönster för e-handlare som vill kunna erbjuda samma betaltjänst på nätet som i sin fysiska butik.

 

Sitoo, en av Sveriges ledande e-handelslösningar meddelar idag att man i samarbete med Point tagit fram ett betalfönster för e-handel som har en unik responsiv design och är anpassat för fysiska butiker som vill driva affärer på nätet. Med en nyckelfärdig och responsiv helhetslösning för e-handel kan konsumenten äntligen vägledas mellan den digitala butiken och den fysiska och tvärtom utan att stöta på hinder. Den responsiva lösningen gör att en webshop anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek. Upplevelsen blir därmed lika positiv oavsett om besökaren kommer in via datorn, surfplatta eller mobil.

 

“Det är viktigt för våra kunder att enkelt och smidigt kunna driva sin butik oavsett var konsumenten hittar den. Vår ambition är därför att kunna leverera en nyckelfärdig helhetslösning för e-handel som upplevs lika positiv på mobiler och surplattor som på en dator. Därför känns det extra bra för oss att nu även kunna leverera ett responsivt betalfönster genom Point - det kommer många e-handlare välkomna stort.” säger Jens Levin, VD på Sitoo

 

Flera senare rapporter och undersökningar pekar på att den snabbaste tillväxten inom e-handel är köp som sker via mobila enheter såsom smartphones och surfplattor. Samtidigt upplever allt fler konsumenter att det är svårt eller omöjligt att genomföra betalningar i mobilen, vilket är anledningen till att många transaktioner på mobila enheter avbryts. När Sitoo och Point inledde sitt samarbete tidigare i år insåg Sitoo tidigt att den kritiska punkten för att lyckas var just att leverera på denna utmaning.

Presskontakt

Jens Levin

Tel. 0709 446 100   

sales@sitoo.com

 

 

Följ oss

Följ Sitoo på FacebookFölj Sitoo på TwitterFölj Sitoo på MyNewsdeskFölj Sitoo Magazine