Upptäck Sitoo kassaregister

Kassaregister som driver din verksamhet framåt

Sitoo kassaregister gör det möjligt för dig som handlare att spara tid och samtidigt öka din försäljning. Driv din verksamhet med ett snyggt och lättanvänt kassaregister i en iPad som uppfyller alla Skatteverkets krav. Sitoo möter retailers önskemål på funktionalitet, lagerhantering och uppföljning. Passar både enskilda butiker och butikskedjor.

 

Boka tid för fri rådgivning och personlig demo

Kassaregister från Sitoo uppfyller Skatteverkets krav

Sitoo kassaregister är anpassad för iPad

Sitoo kassaregister för iPad ger en helt ny typ av upplevelse. Butiksdatasystem från Sitoo hjälper dig som handlare att förädla och förenkla hanteringen av din butik, öka din servicenivå, skapa en bättre köpupplevelse och samtidigt göra stora kostnads- och tidsbesparingar. Se demo av Sitoo butikssystem

 

Förenar den fysiska
och digitala butiken

E-handel och fysisk handel växer samman. Vi påbörjar köp på internet och avslutar det i butik, eller tvärtom. Sitoo hjälper dig som butiksägare att förena den fysiska och digitala butiken genom att erbjuda molnbaserat kassaregister och webshop i ett och samma system, så kallad omnikanal.

Webshop och kassaregister i samma system
Backoffice i Sitoo kassaregister

Allt för att hantera din butik

Sitoo kassaregister använder samma back office som Sitoo webshop och får på så vis smidiga funktioner för att hantera produkter, varianter, lager, varugrupper, prislistor, streckkoder, kunder, betalsätt, frakt, kampanjer, rabatter, smidig import och export, integrationer till affärssystem mm.

Med Sitoo får du en mobil dashboard med integrerad statistik som ger dig en tydlig överblick av din affär i realtid.

Sitoo kassaregister hanterar flera olika betalsätt      

Du kan ha flera olika betalsätt såsom kortbetalning, kontant, faktura, tillgodokvitto, presentkort, handpenning, hemlån och Klarna Checkout i fysisk butik

 

Sitoo kassaregister kopplas med en vanlig kortterminal från Verifone (Point) eller Babs Paylink och hanterar alla inlösare på den svenska marknaden; Swedbank (Babs), Handelsbanken, Nordea, Bambora (SEB) och Teller.

Kortterminal kopplas till Sitoo kassaregister
Klarna Checkout i fysisk butik

Klarna Checkout
i fysisk butik

Med Sitoo kassaregister kan du erbjuda kunderna att betala med Klarna Checkout i fysisk butik. Kunden anger endast sitt mobilnummer. Därefter skickas ett sms som ger kunden tillgång till alla de vanligaste betalsätten inklusive delbetala och faktura. Med endast en knapptryckning är köpet klart.

Kraftfull lagerhantering, inventering med mobilen

Med Sitoo får du en kraftfull lagerhantering anpassad för både den enskilda butiken och butikskedjan. Ett transaktionsbaserat lagersystem, baserat på FIFO lagervärdering, som är lätt att använda. Smidig inleverans och utleverans samt inventeringsstöd med mobil, surfplatta eller dator.

Lagerhantering och inventering i mobilen med kassaregister från Sitoo
Hårdvara för kassaregister med iPad

Handplockat Store Kit

För att ge dig som handlare en snabb och smidig butikskassa har Sitoo handplockat kassaställ från Heckler Design, kvittoskrivare från Star Micronic och kassalåda från Custom. Denna hårdvara tillsammans med Sitoo bildar ett svårslaget kassaregister skräddarsytt för iPad. Streckkodsläsare och etikettskrivare finns som tillval. Läs mer om Store Kit

Skapa valfria rapporter

Med Sitoo kassaregister ingår en rapportgenerator som gör det enkelt för dig att skapa skräddarsydda rapporter för just din butik. Analysera din försäljning och få insikt i vilka produkter som säljer bäst eller vilka som säljer mindre bra. Du kan skapa massor av olika rapporter utifrån valfria parametrar. Alla rapporter som skapas går dels att skriva ut, dels exportera till excel eller csv. 

Rapportgenerator i Sitoo kassaregister
Sitoo integration Fortnox

Digitalisera och automatisera bokföringen

Sitoo kassaregister gör det möjligt för fysiska butiker att digitalisera och automatisera bokföringen. Genom integrationen till Fortnox kan såväl butikskedjor med hundratals kassor som enskild handlare kontera och bokföra samtliga dagsrapporter helt automatiskt med digitala underlag. Inget handhavande behövs.

Lättanvänd och snabb

Sitoo kassaregister är otroligt lätt att använda och gör ditt kassaarbete snabbt, smidigt och enkelt.

Ingen dyr kassadator

Eftersom du gör om en vanlig iPad till kassasystem gör du direkta kostnadsbesparingar i hårdvara.

Kontrollbox i molnet

Du behöver ingen fysisk kontrollbox. Med Sitoo kassaregister är denna vitala funktion webbaserad.

Kort avtalstid

Med Sitoo är det kortare

avtalstid än de flesta kassaregister.

Endast 12 månader.

Data i säkert förvar

Råkar du ut för stöld eller brand kan du fortsätta arbetet med en ny dator där du senast slutade.

En riktig molntjänst

Med Sitoo har du alltid den senaste versionen och du loggar in via webbläsaren.

Vi hjälper dig!

Du får den experthjälp du behöver. Kontakta vårt vänliga och duktiga team. Inom ramen för Sitoo kassaregister ingår användarguidersamt både telefon och e-postsupport. Dessutom erbjuder vi installationshjälp och utbildning. Ring 08-5000 93 00 så hjälper vi dig.

Supporthjälp

Magasin om omnikanal, e-handel och den nya handeln

Sitoo Magazine Nr 4 - Om digitaliseringen av handeln

Data om kunden är den nya valutan i framtidens handel
Unified Commerce är som Omnichannel, men i realtid
Samsung Pay gör kontaktlös betalning möjlig för alla butiker

 

Läs senaste numret